InfoPellettinä käytämme Oxbow Performancea. Tiineet, kasvavat ja lisäenergiaa tarvitsevat syövät Oxbowta likimain rajoittamattomasti, muut säännöstellen. C-vitamiinin annamme juomaveden mukana. Tuoreita kasviksia ja vihanneksia annamme iltaisin. Pääasiassa porkkanaa, selleriä ja punajuurta. Seassa usein lanttua, kukkakaalia, parsakaalia, kurkkua, tomaattia, omenaa ja persiljaa. Ei siis kaikkea yhtäaikaa, mutta muutamaa aina kerrallaan. Kesäisin panostamme tuoreeseen heinään ja paikalliset varmaan pitävät meitä hulluina, kun kuljemme heinäpussien ja saksien kanssa pitkin pusikoita.

Marsuilla on käytössään oma huone. Häkkeinä meillä on neljä kerroshäkkiä. Kolmekerroksinen puinen 180cm x 60cm, jossa asuu pääasiassa mammalaumoja. Isompi metallinen on 132 x 60cm. Metallinen nelikerroksinen 50 x 90cm, jossa asuu yksittäiset urokset. Uusi metallinen nelikerroksinen on 130x70xm. Häkit on itse tehtyjä.

Kuvia vanhasta marsulasta:


Marsulan ihmiset ovat siis Mika Mäntylä ja Aida Depner Hämeenlinnasta. Mika käy töissä ja Aida on äitiyslomalla kotosalla Aino-tyttären kanssa. Aino syntyi joulukuussa 2011. Sivutoimisena Aida tekee myös rakennekynsiä. Meidät löytää mm. marsut.netistä MikaM ja AidaD, sekä Aida löytyy marsuyhdistyksen foorumilta omalla nimellään. Facebook ja irc-galleriassakin ollaan.

Mikäli kysymyksiä ilmenee, ota yhteyttä maailmalla@gmail.com Vastailemme mielellämme.

Uusi päiväkirja täällä.
Linkkilista täällä.

Tilastotietoa:
Poikuetilasto.
Marsujen synttärilista.